DESPRE NOI

1 | 2 | 3

Pentru copiii cu handicap am organizat ateliere de creaţie şi le-am învăţat jocuri populare, în cadrul Scolii Speciale.

Suntem formatori invitaţi la “Cursurile pentru Gospodine” ale Fundaţie LAM din Ilieni, unde avem atelier de meşteşuguri populare.

Suntem organizatori şi participanţi activi la Festivalul de muzică şi dans popular organizat de Ansamblul de Dans Popular Háromszék.

În ianuarie 1998 Inspectoratul Pentru Cultură al Judeţului Covasna şi Prefectura Judeţului Covasna ne-a onorat activitatea cu acordarea premiului “Cultură pentru Libertate

În 2002 am participat la a VII-a ediţie a Expoziţiei Concurs de fetru din Ungaria. Din lucrările trimise de noi au fost acceptate 6 obiecte, iar în categoria păpuşi, am obţinut locul II. Cei interesaţi au putut să vadă creaţiile noastre la Zalaegerszeg, Kiskőrös şi Hajdúszoboszló.

În 2002 la Békéscsaba, în perioada 8-10 martie a avut loc a VIII-a ediţie a Concursului şi Conferinţei Naţionale de Artă Textilă, organizat de Consiliul Local al Judeţului Békés, Centrul Cultural Judeţean şi Şcoala Profesională de Artă Meşteşugărească, Institutul de Cultură din Ungaria, Uniunea Asociaţiiilor de Artă Populară, Uniunea Artiştilor Populari din Békés, unde lucrările noastre au fost acceptate de juriu şi una dintre lucrări a fost răsplătită cu premiul III.

1 | 2 | 3